Selecteer een pagina

Mijn ondernemersreis – ondernemer worden

AI afbeelding van bureau met uitzicht op de bergen en meer

Ik, Ondernemer?

Als je me een paar jaar geleden had gezegd dat ik ondernemer zou worden had ik je nooit geloofd..

Ik was een van die mensen die altijd riep dat ze nooit een eigen bedrijf zou willen hebben. Alleen al de gedachte aan het runnen van een bedrijf bezorgde me stress en ik geloofde dat het meer problemen dan vrijheid met zich mee zou brengen.

Maar tijden veranderen en ook mijn perspectief.

Het afgelopen jaar heb ik bij VAschool een training gevolgd tot virtual assistant en specifieker voor het starten van een eigen onderneming als VA, en het heeft mijn kijk op ondernemerschap volledig veranderd. Hier zijn een paar inzichten die ik graag met jullie wil delen:

  • Vrijheid in Planning:

Als virtual assistant heb ik ontdekt dat ondernemerschap niet per se gelijk staat aan een chaotisch en stressvol bestaan. In plaats daarvan heb ik nu de vrijheid om mijn eigen werktijden te bepalen en mijn leven in te richten zoals ik dat wil.

  • Passievol Ondernemen:

Wat ik niet besefte, is dat ondernemen niet alleen draait om geld verdienen, maar ook om het najagen van je passies. Als virtual assistant kan ik nu mijn vaardigheden en kwaliteiten inzetten op een manier die echt bij me past.

  • Community Support

Het idee van alleen ondernemen en alles alleen moeten doen, bleek een misvatting te zijn. Dankzij VAschool heb ik toegang tot een geweldige community die me ondersteunt en inspireert.

Dus, waarom deel ik dit?

Omdat ik ook heel benieuwd ben hoe jij hier tegen aan kijkt. Kost het runnen van jouw bedrijf je bergen stress, geeft het je vleugels of is het een beetje van beide?

Kortom, wees vooral niet bang om eens wat nieuws te proberen. Het leven zit vol verrassingen, en soms is de weg die je nooit had verwacht de enige die je een nieuw avontuur brengt.

Ik ben enthousiast over wat de toekomst als virtual assistant voor mij in petto heeft, en ik nodig jullie uit om mijn reis te volgen.

Laten we samen groeien, leren en ons leven vormgeven zoals wij dat willen. Bedankt voor het lezen en tot snel!

Sla op voor later!

Dit vind je misschien ook interessant…

Pinterest ABC voor Ondernemers

Pinterest ABC voor Ondernemers

Ontdek de wereld van Pinterest met dit handige abc! Lees hoe je met borden in verschillende categorieen,...

Pinterest voor zakelijk gebruik

Pinterest voor zakelijk gebruik

Waarom Pinterest voor jouw bedrijf zo interessant is! Ik biecht het op.. Ik ben social media soms zo zat! Oef, dat is...

Chat openen
1
Scan de code
Whatsapp met Naomi's Office
Hallo 👋, laten we kennismaken!
Stuur mij gerust een bericht.