Selecteer een pagina
Naomi Bislip met bos achtergrond

Wie ik ben?

Mijn naam is dus Naomi en ik ben in januari gestart als Virtual Assistant. Al snel kwam ik erachter dat ik me wilde specialiseren. Ik volgde een Pinterest training en naarmate ik meer en meer met dit platform ging werken werd ik steeds enthousiaster. Dit moeten meer ondernemers ontdekken! Ik kan dan ook niet wachten om mijn diensten ook aan jou aan te bieden!

Pinterest Marketing

Als Pinterest Manager help ik webshop eigenaren en professionals bij het zichtbaar worden en creëren van meer groei. Hierbij komt mijn oog voor detail, analytisch vermogen en oplossingsgerichtheid goed van pas. Ik houd echt van dingen uitzoeken en zorgen dat ze kloppen en nuttig zijn! Maar ook het werkelijk verder helpen van iemand, daar wordt ik blij van! Mijn favoriete uitspraak is dan ook:

                                            The secret to growth is helping others grow  -Julian Hall

VA School

Het afgelopen jaar heb ik bij VA School de training tot Virtual Assistant gevolgd. Daar heb ik veel geleerd, met name op het gebied van online tools, maar ook wat er allemaal komt kijken bij het ondernemen. Als startende ondernemer weet ik heel goed waar je zoal tegenaan loopt. En, als je een beetje op mij lijkt, wat een worsteling het soms kan zijn om jouw geliefde producten of diensten aan de man, of vrouw, te krijgen. Juist als je niet een etalage in de winkelstraat van jouw stad of dorp hebt, maar vooral en uitsluitend online werkt. Hoe word je nou vindbaar? Zelf vind ik het niet altijd makkelijk om de socials bij te houden. Het kost veel tijd en energie en levert niet altijd veel op. Ja, leuke contacten genoeg, maar een boterham verdienen is ook belangrijk! En juist daarom ben ik zo enthousiast over Pinterest. Maar daarover later meer..

Privé

In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met mijn man en twee tienerdochters, lezen, yoga en wandelen in de natuur. Gedurende 9 jaar heb ik in het buitenland gewoond, namelijk in Zweden en Nieuw-Zeeland, waar ik heb mogen genieten van prachtige landschappen en adembenemende natuur. Deze tijd in die twee landen hebben me geïnspireerd en me geleerd om het belang van balans en verbinding met de natuur te waarderen. En meer dan ooit snap ik dat vrijheid en work-life balance het belangrijkste is in mijn leven.

Wie ben jij?

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw bedrijf te ondersteunen. Als je vragen hebt, meer wilt weten over mijn diensten of gewoon wilt kennismaken, neem dan gerust contact met me op. Ik sta klaar om jou te helpen en een positieve impact te maken op jouw bedrijf.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Laten we samenwerken en jouw onderneming naar nieuwe hoogten brengen!

Naomi Bislip, bij een boom, leest iets op haar mobiel
Naomi Bislip, bij een boom, kijkt naar haar mobiel
Naomi Bislip bij een boom, glimlachend om iets op haar mobiel
Chat openen
1
Scan de code
Whatsapp met Naomi's Office
Hallo 👋, laten we kennismaken!
Stuur mij gerust een bericht.